Nieuws » Coppens Warenhuis schenkt nieuwe shirts aan Odiliapeel/Braks Groep D1.

Coppens Warenhuis schenkt nieuwe shirts aan Odiliapeel/Braks Groep D1.

Geplaatst op 21/04/2015 | (11) Foto's

Opnieuw is een team van voetbalvereniging Odiliapeel/Braks Groep voorzien van nieuwe shirts. Uit handen van John en Astrid Coppens van Coppens Warenhuis uit Volkel mocht het D1 jeugdteam deze shirts in ontvangst nemen. Coppens Warenhuis is al 40 jaar een begrip in de wijde omgeving. De winkel van ruim 10.000 vierkante meter biedt een groot en breed assortiment met gunstige prijzen. Door attent te zijn en goede service te verlenen heeft Coppens Warenhuis een grote, trouwe klantenkring. Wij zijn de familie Coppens dankbaar voor hun trouwe sponsoring aan onze club. Het groen-witte logo past uitstekend bij de clubkleuren, de jeugd van Odiliapeel D1 zal er alles aan doen om de shirts met trots te dragen.