Nieuws » Easter Open ook nu weer geslaagd op sportpark de Smelen.

Easter Open ook nu weer geslaagd op sportpark de Smelen.

Geplaatst op 06/04/2015 | (14) Foto's

Voor de tweede keer waren we één van de 16 sportparken waarop het Easter Open werd gehouden. Op Paaszaterdag waren de groepswedstrijden en op 1e Paasdag vonden de finalewedstrijden plaats. Jammer was het dat er op de finaledag twee teams niet op kwamen dagen waardoor sommige teams maar twee wedstrijden konden spelen. Een team uit Antwerpen en een team uit de Verenigde Arabische Emiraten lieten verstek gaan. De finale om kwart over zes ging tussen Wilhelmina Boys uit Best en het Deense Snekkersten IF. De ploeg uit Best kwam op een voorsprong maar deze werd al weer snel ongedaan gemaakt waardoor de ruststand van 1-1 bereikt werd. Na de rust scoorden de Nederlanders nog een keer waardoor Wilhelmina Boys met 2-1 won. Zij mochten de Easter Open Under 15 B-Level Cup, die in Odiliapeel werd gesponsord door Grobouw, in ontvangst nemen. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement en danken alle vrijwilligers en sponsoren die dit mede mogelijk maakten.