Nieuws » Gemert verslaat Udi bij seizoensopener in Odiliapeel

Gemert verslaat Udi bij seizoensopener in Odiliapeel

Geplaatst op 09/08/2015

ODILIAPEEL – Udi ’19 en Gemert hebben zaterdagavond op Sportpark De Smelen in Odiliapeel gevoetbald om de Ton van Lanen & Partner Trofee. De wedstrijd voor de trofee wordt al veertig jaar gespeeld bij R.K.S.V. Odiliapeel.

image 5139715

De meeste supporters en spelers zijn nog maar net terug van vakantie. De trainingen zijn nog maar net begonnen, maar de eerste wedstrijd van het seizoen in de regio wordt afgetrapt door Frans van Gerwen (71), oud-voorzitter van R.K.S.V Odiliapeel. Van Gerwen stond in de jaren zeventig aan de wieg van de trofee, die ooit is opgezet door de makelaar van Lanen, die zijn wieg heeft staan in Odiliapeel, maar al snel verhuisde naar Uden.

“Udi ’19 is er dan ook al vanaf de begindagen bij betrokken. Bij iedere wedstrijd heeft de Udense voetbalclub het opgenomen tegen een ander team. Van Helmond Sport tot een samengesteld team uit de regio”, weet de oud-voorzitter te vertellen. Maar al die jaren van ervaring mochten zaterdag niet baten. Gemert bleek met 3-4 te sterk voor de Udense voetbalclub.

Over een paar weken begint voor zowel Odiliapeel als Gemert en Uden de competitie weer.

Bron: Brabants Dagblad