Nieuws » Odiliapeel weet niet te winnen van VCO

Odiliapeel weet niet te winnen van VCO

Geplaatst op 03/04/2017

Op deze zonnige zondagmiddag met de klassieker Ajax - Feyenoord in de eredivisie, moest men het op de Smelen doen met de wedstrijd RKSV Odiliapeel/Braks Groep tegen VCO uit ’t Oventje. Een kans voor de Peel om zich te revangeren voor de mindere resultaten van de afgelopen weken. Het mocht echter niet baten, want tegen de nr.13 van de 5e Klasse H eindigde de wedstrijd met de stand waar men ook mee begonnen was, 0-0.

Een zwakke 1e helft levert slechts enkele mogelijkheden op en slechts 1 echte kans. In de 42e minuut is het een voorzet van Sjoerd die op het hoofd beland van Luuk van der Pol, maar deze kopt de bal naast het doel.

In de 2e helft is het Odiliapeel dat vooral kansen krijgt. De eerste kans is een kopbal van Jordy van den Bogaard, hij heeft echter geen geluk en zijn kopbal eindigt op de lat. Vervolgens zien we een voorzet van Tymo Manders richt Rick van Leeuwen, maar hij ziet zijn inzet net over het doel getikt door de keeper van VCO. Dit waren zo’n beetje de hoogtepunten van de 2e helft en hierdoor staat er na 90 minuten voetbal nog steeds de brilstand op het score bord. Volgende week staat de wedstrijd tegen de nummer laatst, Ruwaard, op het programma, hopelijk kunnen er dan weer eens 3 punten gehaald worden.