Nieuws » Odiliapeel/Braks Groep verliest eerste nacompetitieduel.

Odiliapeel/Braks Groep verliest eerste nacompetitieduel.

Geplaatst op 10/05/2015 | (10) Foto's

Odiliapeel/Braks Groep heeft in Mariaheide tegen SCMH zijn eerste duel in de nacompetitie verloren. Op sportpark Spoorzicht werd het 2-0 voor de thuisclub. De gasten begonnen goed aan het duel en hadden in de eerst minuut al op voorsprong kunnen komen. Stan van den Berg gaf een goede pass op Hans Adam en deze schoot goed binnen, helaas zat er nog een voet van een verdediger tussen. Na een kwartier kwam SCMH beter in het duel en kreeg het ook kansen. In de achtentwintigste minuut schoot Jorn de Koning van zo’n 25 meter raak. De bal zeilde naar buiten en keeper Luuk Claassen was kansloos, 1-0. Twee minuten later leek Stan van den Berg onderuit getrokken te worden in de zestien, het in grote getale meegekomen peelse publiek schreeuwde om een strafschop maar scheidsrechter Huijs zag er geen strafschop in. Net voor de rust kreeg Luuk van de Pol een goede kans na goed voorbereidend werk van Nick Waals maar de aanvaller tikte de bal net langs het doel. In de tweede helft werd SCMH sterker en scoorde de thuisploeg via Hans van Helvoirt de 2-0. De ploeg van trainer Aswin Noijen probeerde het nog wel maar wist niet tot scoren te komen. Odiliapeel/Braks Groep speelt nu op donderdag 14 mei thuis tegen FC de Rakt. De wedstrijd op sportpark de Smelen begint dan om 14.30 uur.