Nieuws » Opening kleedlokalen en overkapping 2014

Opening kleedlokalen en overkapping 2014

Geplaatst op 24/11/2014 | (60) Foto's

R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep opent nieuwe kleedlokalen, overkapping en sponsorzuil.

"Vrijwilligers maken de club, vrijwilligers zijn de club!" Met deze woorden opende de kersverse voorzitter Franko van Lankvelt zijn betoog aan de vrijwilligers, sponsoren, Ereleden, Leden van Verdienste, overige leden en wethouder Tuithof afgelopen zondag. Hij benadrukte nogmaals dat de inzet van alle vrijwilligers er toe heeft geleid dat we naast 4 fraaie kleedlokalen, die voortaan via een gang te bereiken zijn, een schitterende overkapping hebben kunnen realiseren. Wim Althuizen en Mark den Otter begeleidden het project, de uitvoering werd aangestuurd door Gert Jan van den Bosch. Samen met Arie Noijen, Frenk van de Laar, Roy van Dijk en Aswin Noijen nam hij, zonder de rest te kort te doen, het leeuwendeel van de uren voor zijn rekening. Verder dankte Frank de sponsoren voor hun bereidwilligheid en inbreng tijdens de bouw. Wethouder Tuithof knipte samen met Mark den Otter en Frenk van de Laar het lint door en na een rondleiding voor de genodigden namen de spelers van Odiliapeel/Braks Groep en WHV de kleedlokalen officieel in gebruik. Na bezichtiging van de prachtige overkapping toog het gezelschap richting de ingang van het sportpark de Smelen. Daar werd door Erevoorzitter Berry Kerkhof, Erelid Harrie van Helvoirt en voorzitter Franko van Lankvelt de nieuwe sponsorzuil onthult. Een fraaie rvs-zuil met daarop 8 sponsoren heet u vanaf nu van harte welkom op het vernieuwde sportpark. Deze sponsoren zijn: Hoofdsponsoren Braks Groep en KOMBI Bouw, Ruvo, Peka Kroef B.V., Seven Elements, Wouters Odiliapeel BV, de Country Store en Autoschadeherstel Paul Hol. Na het officiële gedeelte stelde Franko van Lankvelt voor om er eerst maar eens eentje met zijn allen op te 'vatten'. Dit werd door de aanwezigen ter harte genomen en was het tijd voor een leuk en informeel samenzijn in de kantine.