Nieuws » RKSV Odiliapeel Braks Groep ontvangt cheque van € 7500,00

RKSV Odiliapeel Braks Groep ontvangt cheque van € 7500,00

Geplaatst op 15/06/2015 | (4) Foto's

Afgelopen zondag 14 juni, ontving RKSV Odiliapeel Braks Groep uit handen van Dhr. Bert Cobben een cheque van € 7500 euro. Dhr. Cobben vertegenwoordigde de Zwaluwen Jeugd Actie. Het geld is door deze stichting ter beschikking gesteld voor de realisatie van het invalidentoilet. ‘RKSV Odiliapeel wil ook voor invaliden en minder validen mensen haar voorzieningen op orde hebben,’ aldus secretaris Wim Althuizen, ‘het geld is dus meer dan welkom.’ De bouw van de nieuwe toiletgroep, waartoe ook het invalidentoilet behoort, moet al op 12 juli gereed zijn. ‘Op 12 juli is het Schapendag in Odiliapeel en daarin vervult ook het sportpark een belangrijke rol, met name voor de jeugd,’ vult Althuizen aan.

De overhandiging vond plaats ten overstaan van vele jeugdleden, leiders en ouders, die allen aanwezig waren op sportpark De Smelen vanwege het jeugdkamp waarmee traditioneel het voetbalseizoen in Odiliapeel definitief wordt afgesloten.