Nieuws » RKSV Odiliapeel/Braks Groep wint eerste duel van het seizoen

RKSV Odiliapeel/Braks Groep wint eerste duel van het seizoen

Geplaatst op 24/09/2017

Na 3 nederlagen in het bekertoernooi, is RKSV Odiliapeel/Braks Groep goed aan de competitie begonnen. SC St. Hubert werd na 90 minuten opzij gezet met een eindstand van 2-4.

Een goed begin van de eerste helft door de groen witten word al vroeg in de wedstrijd beloond. Net voor het bereiken van de 10 minuten grens is het een goede voorzet van Bas van de Brand die keurig binnen word geprikt door de goed meegekomen Joey van Dijk. Odiliapeel kan echter niet lang van deze voorsprong genieten, want een lange bal van achteruit valt over de laatste linie van de peel en St. Hubert weet in 2 pogingen de bal achter keeper Luuk Claassen te krijgen, 1-1. Na ruim een half uur spelen is het Luuk van der Pol die de bal veroverd en samen met Hans Adam op de keeper afgaat, echter slaagt het duo er niet in om deze 100% kans te verzilveren.

In de 2e helft begint Odiliapeel wederom voortvarend, na een minuut of 5 spelen zijn wederom Luuk van der Pol en Hans Adam die elkaar weten te vinden en nu lukt het Hans Adam wel om de bal in het net te krijgen en hij zet de peel weer op een voorsprong. Maar net als in de 1e helft weet RKSV Odiliapeel/Braks Groep de voorsprong niet lang vast te houden en is het de aanvaller van St. Hubert die de bal over Luuk Claassen heen weet te wippen en keurig afrond, 2-2. Niet veel later weet Odiliapeel dan in 2 minuten tijd de wedstrijd te beslissen, eerst is het Bas van de Brand die de bal binnen schiet na een goede één-twee met Sjoerd van de Laar. Vervolgens krijgt Odiliapeel een vrije trap die binnen wordt geschoten door Luuk van der Pol. Hier mee is de wedstrijd beslist en gebeurd er op een rode kaart voor SC St. Hubert niets meer noemenswaardigs.