Nieuws » Ton van Lanen & Partner Trofee

Ton van Lanen & Partner Trofee

Geplaatst op 11/08/2015 | (22) Foto's

Zaterdag 8 augustus jongstleden, is op Sportpark De Smelen weer gestreden om de Ton van Lanen & Partner Trofee. Udi ’19 en Gemert maakten er een doelpuntrijke editie van. Met een einduitslag van 3 -4 in het voordeel van Gemert, kregen de vele toeschouwers waar voor hun geld. De beide trainers concludeerden dat er nog een hoop werk te doen was vóór de competitiestart in september. Voor de toeschouwers was het een waar spektakel.

Wat vooral overheerste was de gezelligheid. Het was dan ook prachtig weer wat er voor zorgde dat er in totaal ongeveer 550 toeschouwers aanwezig waren. Mede om die reden bleef een groot aantal mensen ook na de wedstrijd nog even ter plaatse om onder het genot van een drankje de wedstrijd te evalueren en om het prachtige sportpark te bezichtigen. Door de inzet van een groot aantal vrijwilligers ligt de kantine en het sportpark De Smelen er perfect bij.
In 2016 zal dit evenement nog verder uitgebouwd gaan worden. De plannen zijn op hoofdlijn gemaakt maar moeten nog een slag dieper uitgewerkt worden. Te zijner tijd wordt er uiteraard meer over bekend gemaakt.